مواد لازم

برنج :۴ لیوان
ماست :۳ لیوان
زرده تخم مرغ ۶ عدد وسفیده تخم مرغ یک عدد
روغن :۲/۱ لیوان
ادویه شامل دارچین وزیره وهل به نسبت مساوی :۲ قاشق چای خوری
مرغ :یک کیلو
خلال بادام وپسته وزرشک :به مقدار لازم
کره :۲۰ گرم
طرز تهیه:
برنج را خیس می کنیم وبعد می جوشانیم وصاف می کنیم.کمی برنج را زنده بر می داریم.
مرغ را با یک حبه سیر وپیاز وکمی زعفران ونمک می گذاریم بپزد بطوریکه حدود ۲/۱ لیوان آب داشته باشد وبعد استخوان های مرغ را جدا می کنیم.
در ظرف اول(قرمز) ۳ زرده تخم مرغ ونصف روغن ونصف زعفران راخوب مخلوط می کنیم.
در ظرف دوم (سفید)مابقی زرده ها وسفیده وروغن وزعفران و همه ماست را مخلوط می کنیم وحدود ۲-۳ ساعت گوشت های مرغ وکمی ادویه را در آن می ریزیم تا خوب مزه دار شود وبعد گوشت ها را خارج می کنیم .حدود یک لیوان از مایع ظرف دوم را به ظرف اول اضافه می کنیم وبعد آب مرغ در ظرف دوم می ریزیم.

حدود ۳/۱ برنج را با محتویات ظرف اول مخلوط می کنیم خوب با کفگیر ته ظرف تفلون چرب شده صاف می کنیم وکمی هم با کفگیر فشار می دهیم .مرغ ها را روی برنج در تمام نقاط ظرف پخش می کنیم.ومابقی ادویه را روی مرغ می پاشیم وسپس خلال بادام وپسته وزرشک را روی مرغ می ریزیم.

در نهایت بقیه برنج در ظرف تفلون صاف می کنیم ومحتویات ظرف دوم روی برنج و دیواره های ظرف می ریزیم روی آن کره داغ می دهیم .روی ظرف را فویل می کشیم.وچند تا سوراخ در فویل ایجاد می کنیم.آن را در طبقه وسط فر ودر حرارت ۱۴۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵/۱ ساعت قرار می دهیم.
میتوانیم ته چین را به صورت درسته با خلال پسته وبادام وزرشک تفت داده شده در کره تزیین کنیم

یا اینکه برش داده وآن را در دیس بچینیم وسپس تزیینات را کامل کنیم که من دومی را بیشتر می پسندم .چون مهمان را حتتر غذا را می کشد ومیل می کند .شما چطور؟