X
تبلیغات
آموزش آشپزی وسفره آرایی - خمیر یوفکا

آموزش آشپزی وسفره آرایی

خمیر یوفکا

خمیرفیلو یا یوفكا خمیریه که مایه خمیر یا بیكینگ پودرندارد و لازم نیست كه پف كنه

چیزی که مهمه تردی و نازكی این خمیره  و هنگام پخت در فر یا سرخ كردن ترد میشه.

 این خمیر در اصل روی ساج نیم پز می شود و نوع اصلی ان به قدری نازك باز می شود

كه از این سوی خمیر ان طرفش پیداست .
برای باز کردن خمیر یوفکا به صورت بسیار نازک از نشاسته ذرت استفاده می شود .

البته از نشاسته ذرت برای نازک کردن تمام خمیر هایی که می خواهیم بسیار نازک

 شوند نیز می توان استفاده کرد.
کار با خمیر یوفکا تنوع زیادی دارد . از انواع پیش غذاها گرفته تا انواع شیرینی ها

 حتی تهیه سمبوسه و پیراشکی هم با این خمیر تهیه میشه این خمیر پایه انواع باقلواست.

خمیر فیلو رو به صورت آماده میشه تو فریزر نگه داشت ولی یک شب قبل باید

از فریزر در بیارید تو یخچال بذارین تا یخش باز شه.

این دستور از سرکار خانم طوروسیان تو مجله هنر آشپزیه:

مواد لازم برای تهیه ی خمیر فیلو :

زرده ی تخم مرغ 2 عدد - وانیل خالص و نمک از هر کدام یک پنسه ( نوک قاشق چای خوری )

- ماست معمولی 2 قاشق غذاخوری یا شیر 3 قاشق غذاخوری
( خمیر تهیه شده با ماست ترتر است ) -
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری - آرد قنادی آنقدر که خمیر به دست نچسبد .
اگر خمیر را برای غذا میخواهید استفاده کنید به آن فلفل قرمز ( برای طعم )
و پاپریکا ( برای خوش رنگ کردن آن )اضافه نمائید.

طرز تهیه ی خمیر :

زرده ها + وانیل + نمک ( و فلفل و پاپریکا اگر استفاده می شود ) + ماست یا شیر +
روغن مایع + آرد تا خمیری سفت و منسجم به دست آید . کمی ورز دهید تا براق شود
و درون کیسه ی فریزر نیم ساعت در دمای آشپزخانه نگه دارید. قبل از پهن کردن مقدار
خیلی کمی آرد روی خمیر پاشیده ، چند ثانیه ورز مجدد دهید . بعد روی سطح کار آرد پاشی
شده خیلی نازک پهن کنید طوری که انگشتانتان از زیر خمیر دیده شوند
آنهایی که سفارش غذایی می گیرند به زرده ی تخم مرغ ها مقدار خیلی
کمی رنگ زرد خوراکی اضافه کنند ، بعد از پخت خیلی خوش رنگ می شود  



اینم خمیر یوفکا و کارهایی که میشه باهاش کرد:









-

  r
-


+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و پنجم اسفند 1389ساعت 10:37  توسط آشپز  |